Şehit Abdulhadi Yılmaz İlkokulu


Vizyon: Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir

Misyon: Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, Kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, İnsanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.

Başarılar: .

Saatler: 08:30 14:20
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmenlerimizi taşıyan bir adet servis vardır. Ayrıca komşu Orta Okulun servisinden de yararlanmaktayız.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 90 (506) 293 26 31

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sehitabdulhadiyilmazilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Madenboyu Mahallesi Antakya/ Hatay

Öğretmen :21
Öğrenci :392
Derslik :13
Kütüphane Kitap Sayısı :2061
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Antakya Reyhanlı karayolu üzerinde Eski adıyla köy olan Mahallemiz yaklaşık 3000 nüfusa sahip birçok ihtiyaçlarınızı karşılayacak imkanlara sahiptir.

Adres - Madenboyu Mahallesi Antakya/ Hatay

Ulaşım Özel araç ve Servisle okula ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca Sürekli dolmuş ulaşımı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 20 Km